FIND DIN STØRRELSE

MÅLSKEMA

MÅLTAGNING

Mål dig selv eller få en ven til at måle dig med målebånd rundt om brystet på det bredeste sted, rundt om taljen og rundt om hoften på det bredeste sted. Hav kun undertøj på, når du måler. Målebåndet skal ikke strammes.

VALG AF STØRRELSE

Når du har taget dine egne mål, finder du den størrelse, der er tættest på dine mål.
Det er angivet under hvert mønster i beskrivelsen, hvilket mål der er vigtigst at tage hensyn til. For eksempel er brystmålet det vigtigste i Trapeze-kjolen, fordi den er løs omkring hofter og talje.

Det kan være, at du i det ene mål er tættere på én størrelse, og i det andet mål er tættere på en anden størrelse. For eksempel hvis dit hoftemål passer til en størrelse large, men dit brystmål er tættere på en størrelse medium. I det tilfælde er det vigtigt at vælge størrelse ud fra de mest kropsnære dele af det mønster, du vil sy efter. Det er angivet i beskrivelsen under mønsteret.

For alle mønstre, der ikke er kropsnære, er der lagt ekstra plads til bevægelse ind i pasformen. Derfor er der altid noget ekstra plads at give af i forhold til måleskemaet. Er du lige midt imellem to størrelser, så vælg den største. Du kan altid sy den ind – men ikke ud.

Alle PUFF AND PENCILs kropsnære mønstre indeholder en form for elastik, for eksempel smock, som gør det lettere at få den rigtige pasform, fordi det kan udvide sig.

FÅ NYHEDER OG RABATTER DIREKTE I INBOXEN

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og FÅ RABAT, NÅR VI LAUNCHER NYE MØNSTRE