FAQ

Et symønster, eller snitmønster, som man også kalder det, er en form for skabelon for et stykke tøj, der skal syes. Symønstre kommer i forskellige størrelser. Man klipper stoffet ud efter symønsteret, så man er sikker på at få de rigtige proportioner, og ende ud med præcis den style man ønsker at sy.

Det kan du! Det er super let at sy PUFF AND PENCILS mønstre, fordi der hverken er lynlåse, foer, indsnit eller andre svære teknikker. Derudover følger der udførlige, visuelle manualer med mønsteret, og video guides til næsten hvert step. 

Vi arbejder på at lave mønstre i fysisk form. Indtil videre må du have tålmodighed og forhøre dig hos naboen, vennerne, arbejdspladsen eller kopi-shoppen nede på hjørnet.

Det afhænger meget af, hvilket mønster du gerne vil sy. Der står i beskrivelsen på hvert enkelt mønster, hvilket mål der er det mest kritiske at følge. 
Du kan læse meget mere om at finde din rigtige størrelse på “Find din størrelse”. 

Du kan downloade mønsteret op til 3 gange i de første 30 dage efter køb. Download er dog kun personligt og kan ikke deles med andre. 

Desværre ikke endnu, men vi arbejder på det, hvis der er efterspørgsel nok. Det gode ved pdf-filer er, at man får dem lige med det samme.

Dit downloadede mønster er personligt og må ikke deles. Derfor er der også download-begrænsning på. PUFF AND PENCIL lever af at sælge PDF-filer, og det er ved indtægten på dem, at vi kan blive ved med at udvikle nye mønstre og sætte gang i sybølgen. Vi håber, at du vil støtte op om det ved ikke at dele mønsteret med andre. 

FÅ NYHEDER OG RABATTER DIREKTE I INBOXEN

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og FÅ RABAT, NÅR VI LAUNCHER NYE MØNSTRE