Handelsbetingelser FOR PUFF AND PENCIL

Generelle oplysninger

PUFF AND PENCIL
Hiort Lorenzens Gade 2, 4.tv
2200 København N
CVR nr.: 42058777
Email: hello@puffandpencil.com

Priser
Hos PUFF AND PENCIL er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling
PUFF AND PENCIL modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes (via email). Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udgåede varer.

Levering
PUFF AND PENCIL sender alle varer digitalt. Det kan tage op til 30 minutter før en email med link til download modtages af kunden. 
Har du ikke modtaget varen inden for denne tidsramme, så kontakt os på hello@puffandpencil.com. Vær opmærksom på, at emailen kan være havnet i din email spam inbox.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. 
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, kontakt hello@puffandpencil.com.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop, med mindre der er klikket på linket og download er begyndt. Du har selvfølgelig reklamationsret såfremt der er noget galt med produktet.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten (hvis du ikke har downloadet)
Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder dit køb. Du kan sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til hello@puffandpencil.com.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger
Digitale produkter bliver ikke returneret, men gjort utilgængelige for alle parter. Såfremt der er indgået en aftale om, at varen skal retur, er det PUFF AND PENCILs ansvar at deaktivere den digitale vare.

Tilbagebetaling af pengene
Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig.Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Rettigheder
Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. 

Alle rettigheder til digitale produkter tilhører PUFF AND PENCIL. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for PUFF AND PENCIL. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: hello@puffandpencil.com.

FÅ NYHEDER OG RABATTER DIREKTE I INBOXEN

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og FÅ RABAT, NÅR VI LAUNCHER NYE MØNSTRE